David Silva David Villa Fernando Torres Juan Mata Liverpool Anglia

Torres i-a facut lista lui Benitez:  David Silva, Juan Mata sau David Villa la Liverpool!

Atacantul Fernando Torres l-a sfatuit pe antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, sa transfere pe unul dintre jucatorii Valenciei, David Silva, Juan Mata sau David Villa, potrivit Sky Sports. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Iunie 2009, 13:38
Data actualizarii: Duminica 28 Iunie 2009, 13:41

Gruparea spaniola are probleme financiare si este dispusa sa vanda cel putin unul dintre cei trei, Villa fiind dorit de mai multe echipe din Anglia. "Avem fotbalisti foarte buni in lot, dar poate mai avem nevoie de altii. Sper ca Liverpool sa aduca jucatori cum ar fi Silva, Mata sau Villa. Sunt inteligenti si pot sa faca diferenta in orice meci. Eu i-am recomandat lui Benitez si sper sa aiba bani pentru transferuri", a spus Torres.

Atacantul spaniol s-a referit si la lupta pentru titlu in sezonul viitor, precizand ca Liverpool nu mai trebuie sa piarda puncte in fata echipelor slab cotate. "A fost frustrant, dar fotbalul impotriva echipelor mici este dificil. Vreau sa avem la Liverpool jucatori de calitate, care fac tot posibilul ca sa castige fiecare meci. Avem o echipa fantastica si suntem competitivi, dar nu suntem destul de buni cu formatiile mai mici. Am terminat la patru puncte in spatele lui United, dar progresam in fiecare sezon", a mai afirmat jucatorul lui Liverpool.

Altfel, David Villa, unul dintre fotbalistii doriti de Torres la Liverpool, a afirmat ca patru dintre cele mai mari cluburi din lume l-au ofertat, iar presa spaniola scrie ca acestea sunt Real Madrid, Barcelona, Chelsea si Manchester United.

Modifică setările cookies