John Stones a numit cel mai bun fotbalist alături de care a jucat la City. Manchester City - Arsenal e LIVE pe Pro Arena și VOYO, azi de la 18:00

John Stones David Silva Manchester City - Arsenal Supercupa Angliei Anglia
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 09:21
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 09:47

Supercupa Angliei e LIVE pe Pro Arena și VOYO, duminică de la 18:00. 

John Stones, om esențial în angrenajul lui City, a vorbit despre influența pe care a avut-o David Silva asupra carierei sale. Spaniolul a fost unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria lui City și i-a rămas lui Stones un prieten apropiat și un model. 

John Stones, declarație sinceră 

John Stones a fost transformat de Pep Guardiola din fundaș central în mijlocaș. 

"David Silva m-a luat sub aripa lui în 2016, când am venit la City. Vorbim mereu. I-am trimis un mesaj zilele trecute. Sunt foarte trist să știu că s-a retras. Când am venit prima dată, în 2016, a avut grijă de mine. Suntem doi oameni diferiți între care există acum o chimie specială. Este o persoană incredibilă.

Am mai vorbit pe FaceTime de câteva ori pe lună. Vara l-am văzut când eram în vacanță. Mi-ar plăcea să-l văd mai mult, mi-aș fi dorit să fi stat mai mult, dar nu l-am putut convinge. Cred că David este cel mai bun jucător cu care am jucat vreodată", a spus John Stones, potrivit Daily Mail.

  • La Manchester City, David Silva a jucat 436 de meciuri, a marcat 77 de goluri și a avut 140 de pase decisive

Meciul e LIVE pe Pro Arena și VOYO, duminică de la 18:00

Anul trecut, Manchester City a câștigat atât titlul, cât și Cupa Angliei, așa că în Supercupă se va întâlni cu echipa care a pierdut, la doar cinci puncte distanță, primul loc în clasament, Arsenal. 

După ce a reușit pentru al treilea an la rând să devină campioană, Manchester City caută revanșa în Supercupă, având în vedere că în 2022 a pierdut cu 3-1 în fața celor de la Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola are un obiectiv clar și speră că elevii lui Mikel Arteta nu le vor face față la finalul săptămânii.

Cine se va impune? Cine va începe sezonul cu un trofeu și cu motivația de a merge către victorie și în prima etapă a campionatului? Va reuși Guardiola să-și motiveze jucătorii pentru o victorie care ar sublinia hegemonia lor actuală pe plan intern? 

Nu ratați Supercupa Angliei, duminică, LIVE, de la ora 18:00, pe PRO ARENA și VOYO! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!