Tipic Jurgen Klopp. Ce masina conduce antrenorul german, in timp ce vedetele lui Liverpool au super bolizi

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Decembrie 2016, 19:34

	Tipic Jurgen Klopp. Ce masina conduce antrenorul german, in timp ce vedetele lui Liverpool au super bolizi

Fotbalistii si masinile luxoase vin intotdeauna la pachet. Rareori putem vedea un jucator care castiga milioane de euro anual, dar conduce o masina "normala".

Acest lucru este valabil si pentru antrenorii de top din fotbalul mondial, care au si ei contracte fabuloase si conduc vehicule de zeci ori sute de mii de euro.

O exceptie de la regula o reprezinta insa Jurgen Klopp, antrenorul german al lui Liverpool, fost finalist al Ligii Campionilor si campion al Germaniei cu Borussia Dortmund.

Spre deosebire de jucatorii sai de la Liverpool, Klopp are ce mai ieftina masina din parcarea clubului.

Englezii i-au fotografiat pe cei de la Liverpool in timp ce soseau la antrenament, remarcand mai intai Rolls Royce-ul de 250 de mii de euro condus de Daniel Sturridge.

Sturridge a fost urmat de Firmino, care conduce un Range Rover de culoare neagra, apoi de Loris Karius, aflat la volanul unui Mercedes G-classe.

Spaniolul Alberto Moreno conduce un Porsche Cayenne, iar James Milner un BMW X5.

Ultimul, dar nu cel din urma, a fost antrenorul Jurgen Klopp, cel care nu s-ar desparti pentru nimic in lume de Opelul sau Insigna, care costa in jur de 20 de mii de euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT