Erling Haaland Champions League Manchester City Anglia

Țintă precisă pentru Erling Haaland! Fotbalistul a destăinuit cel mai mare vis al său

Erling Haaland are gânduri mărețe, mai ales că Manchester City l-a transferat în perioada de mercato recent încheiată.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:10
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:08

Haaland este cotat la 150 milioane de euro și este unul dintre cei mai promițători fotbaliști la momentul actual. Starul norvegian este o adevărată mașinărie de goluri și nu pare că se va opri vreodată din marcat.

Recent, atacantul care a mai trecut pe la Borussia Dortmund și Red Bull Salzburg a vorbit despre cel mai mare vis al său, evidențiind faptul că asta este ce-i lipsește din viața sa.

Haaland: „Visul meu este să câștig Champions League”

„Nu pot să spun prea multe despre asta, despre obiectul care lipsește din puzzle-ul meu. Visul meu este să câștig Champions League”, au fost cuvintele lui Erling Haaland, conform Mirror.co.uk.

Salariu mai mare pentru Erling Haaland

Pentru Manchester City, atacantul a bifat doar șapte apariții în primul eșalon din Anglia, a înscris 11 goluri și a pasat decisiv într-o situație. În Champions League, Haaland a jucat două meciuri și a marcat de trei ori.

Iar conducerea de pe Etihad este pregătită să producă surpriza: un nou contract pentru Erling Haaland, în cazul în care evoluțiile sale rămân la fel de bune și constante ca până acum, potrivit Dailystar.co.uk.

 

Aceeași publicație a informat că starului norvegian i-ar putea fi anulat actualul contract pentru unul și mai mare. În prezent, Haaland primește 420.000 euro pe săptămână, potrivit Sillyseason.com.

 

Cel mai bine plătit, potrivit aceleiași surse de mai sus, la Manchester City, este Kevin de Bruyne, care primește undeva la 450.000 euro pe săptămână, ajungând la peste 21 milioane de euro pe an.

 

Ce urmează pentru Manchester City

 

Pentru Manchester City, urmează duelul din Premier League cu Manchester United programat duminică, de la ora 16:00. "Cetățenii" se află pe pe locul doi cu 17 în șapte meciuri.

Modifică setările cookies