Tevez e PRIZONIER la City pana in vara! Trei cluburi imense n-au reusit sa-l transfere! Cat cere Mancini pentru el!

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Ianuarie 2012, 19:10
Tevez e PRIZONIER la City pana in vara! Trei cluburi imense n-au reusit sa-l transfere! Cat cere Mancini pentru el!

Agentul lui Tevez a anuntat ca toate tratativele de transfer ale lui Tevez au esuat iar atacantul va ramane la City pana in vara.

"Carlos va ramane la Manchester City pana in vara. Cei de la City erau dispusi sa il transfere, dar numai la un anumit pret. Am negociat cu trei mari cluburi, dar nu cred ca s-au ridicat la nivelul sumei cerute de City", a spus Kia Joorabchian la postul de radio TalkSport.

In ultimele saptamani, au incercat sa obtina serviciile lui Tevez gruparile Paris Saint-Germain, AC Milan si Internazionale Milano.

Potrivit presei engleze, suma ceruta de Manchester City pentru argentinian era de aproximativ 25 de milioane de lire sterline (aproape 30 de milioane de euro).

Joorabchian crede ca faptul ca Tevez nu poate juca in fazele urmatoare ale Ligii Campionilor, deoarece a jucat cu City in prima faza, i-a indepartat pe cei care doreau sa il transfere. In opinia sa perioada de vara este va fi mai buna pentru o astfel de tranzactie. "Este un mare obstacol. Dai foarte multi bani pe transfer si el nu poate juca in Liga Campionilor. In vara se vor deschide multe optiuni. Toate marile cluburi cauta jucatori capabili sa evolueze in Liga Campionilor", a precizat agentul lui Tevez.

Sursa: Mediafax

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT