Anglia

SOC la Manchester United! Fratele unui jucator a fost ARESTAT pentru ca a pariat pe Rooney! Cum e implicat in al doilea SCANDAL in 4 zile:

Nu numai in Romania DNA-ul investigheaza oameni din fotbal. Si in Anglia se intampla - pariurile ciudate sunt cele investigate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Octombrie 2011, 16:45
Data actualizarii: Duminica 09 Octombrie 2011, 16:49

Fratele lui Michael Owen, Terry, este investigat de politie intr-un scandal cu pariurile! El a pariat 200 de lire sterline pe faptul ca Wayne Rooney va ramane la Manchester United cu doar o ora inainte ca acesta sa semneze un nou contract. Cota era de 7/2 impotriva ramanerii lui la United si plecarea la Manchester City.

Conform regulilor pariurilor, sa pui bani pe un rezultat cunoscut inseamna a trisa si este un act criminal care aduce o sentinta de 2 ani de inchisoare!

Terry Owen a castigat 900 de lire pentru pariul facut in Octombrie anul trecut cand Wayne Rooney era dat ca jucator al lui City din cauza neintelegerilor cu cei de la United in privinta salariului. Terry Owen s-a aparat spunand ca: "Doar am ghicit. Nu a avut nicio legatura cu Michael".

Joi, tatal lui Wayne Rooney a fost arestat pentru pariuri ciudate la un meci din Scotia.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies