Sir Alex nu apuca 30 de ani pe banca! United cauta MANAGER! Ce calitati sunt cerute pentru omul care trebuie sa duca LEGENDA mai departe! Cine se potriveste?

Autor: Sport.ro
Joi 10 Noiembrie 2011, 19:26

	Sir Alex nu apuca 30 de ani pe banca! United cauta MANAGER! Ce calitati sunt cerute pentru omul care trebuie sa duca LEGENDA mai departe! Cine se potriveste?

Presedintele lui Manchester United a anuntat ca ii cauta deja inlocuitor legendarului Sir Alex Ferguson, care a implinit recent 25 de ani petrecuti pe banca echipei.

"O sa fie greu de inlocuit. Am fi naivi sa credem ca se poate suta la suta. Dar suntem un club mare care respecta istoria si mostenirea din anii '50 si '60 plus ultimii 25 de ani petrecuti impreuna cu Alex. Ca sa continuam in acelasi ritm avem nevoie de un manager ca sa inteleaga valorile si viziunea clubului pentru a se putea integra.
Noul manager, indiferent cine va fi el, trebuie sa inteleaga ca va prelua un club imens dintr-un sport imens si sunt convins ca Alex ii va lasa si o echipa imensa.

Asta e telul nostru - sa ne asiguram ca noul manager va avea o echipa mare, in termeni si varsta si profil", a declarat presedintele clubului, David Gill.

Acesta a adaugat ca ii va fi greu noului manager sa egaleze performantele lui Manchester United: 12 titluri in Premier League, doua Ligi ale campionilor, cinci Cupe ale Angliei si patru Cupe ale Ligii.

"Mostenirea lasata de Alex este imensa. A adus o perioada de succes fara precedent in istoria clubului nostru. Si aici ma refer si la jucatori tineri adusi precum Ronaldo sau Rooney, dar si la cei crescuti aici. Prin asta s-a asigurat ca a cimentat pozitia lui United in fruntea cluburilor din lume pentru o perioada lunga. Suntem foarte respectati in tara si in intreaga lume. Se vede asta din turneele din America, Asia sau chiar cand mergem prin Europa.

United e aici multumita lui Sir Alex!" a mai spus Gill.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT