Sir Alex Ferguson recunoaste ca Mircea Lucescu e mai TARE ca el!

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Martie 2011, 09:59

	Sir Alex Ferguson recunoaste ca Mircea Lucescu e mai TARE ca el!

Antrenorul care i-a adus lui Manchester United 11 titluri in Premier League si 2 Ligi ale Campionilor, Sir Alex Ferguson, a laudat Sahtiorul lui Mircea Lucescu. Motivul? I l-a "suflat" pe noul Ronaldinho! Acesta a fost invitat sa vada din loja victoria de ieri cu Bolton!

In Iunie 2009, imediat dupa ce Cristiano Ronaldo plecase de la United la Real Madrid pe o suma record, 96 milioane de euro, Alex Ferguson a pus ochii pe un pusti de 18 ani care juca la Gremio Porto Alegre, echipa care l-a promovat si pe Ronaldinho, jucat cu care era comparat acesta.

Mijlocas ofensiv de 1.72m care marcase la debutul la Gremio. Ferguson a vrut sa il aduca la Manchester pentru un stagiul de 20 de zile in care sa il testeze inainte sa-l cumpere definitiv.
Negocierile cu Gremio au fost dure, pe fir intrand si Sahtiorul lui Mircea Lucescu. Pana la urma, brazilianul-minue a ajuns la Sahtior iar Ferguson a recunoscut - "Lucescu m-a invins".

Mijlocasul despre care e vorba este Douglas Costa, cel care a dat golul de 2-1 pentru Sahtior in deplasarea din Liga Campionilor de la Roma. Cand l-a luat de la Gremio, Lucescu nu a platit decat 8 milioane de euro pe el. Acum, la 20 de ani, el valoreaza 25! Asta nu ii sperie insa pe cei de la Manchester United, Ferguson fiind dispus sa incerce din nou sa-l aduca pe Old Trafford, considerandu-l omul care ar putea sa il inlocuiasca pe Cristiano Ronaldo in prima echipa a "Diavolilor"! Primul pas a fost deja facut de antrenorul lui United - Douglas Costa a fost invitat sa vada de la loja stadionului Old Trafford meciul din ultima etapa cu Bolton, castigat cu 1-0. Astfel, super-transferul are mari sanse sa aiba loc la vara.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT