Sir Alex Ferguson a REFUZAT sa angajeze o femeie la club pentru ca fotbalul este un sport pentru barbati! Vezi ce acuzatii i se aduc:

Autor: Sport.ro
Duminica 13 Februarie 2011, 16:43

	Sir Alex Ferguson a REFUZAT sa angajeze o femeie la club pentru ca fotbalul este un sport pentru barbati! Vezi ce acuzatii i se aduc:

Un alt caz de discriminare este discutat in Anglia, dupa ce comentatorii Sky Sports Andy Gray si Richard Keys au fost dati afara in urma unor comentarii sexiste la adresa unei femei arbitru.

De data aceasta protagonistul este Sir Alex Ferguson, care in 1994 a refuzat sa angajeze un fizioterapeut pe motiv ca este femeie.

Sammy Margo, pe atunci in varsta de 20 de ani a aplicat pentru un job la Manchester United. Raspunsul primit insa a fost unul dezamagitor.

In scrisoarea semnata chiar de Sir Alex Ferguson i s-a explicat ca fotbalul este un sport pentru barbati si ca jucatorii s-ar simti inconfortabil daca ar fi tratati de o femeie fizioterapeut.

Sammy a decis sa trimita scrisoarea celor de la Daily Mail pentru a demonstra ca in fotbalul englez aceasta problema exista de foarte multi ani.

De partea cealalta, cei de la Liverpool lucreaza cu o femeie fizioterapeut pe nume Louise Fawcett, iar jucatorii sunt extrem de incantati de profesionalismul ei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT