Anglia

SENZATIONAL! Singura echipa din Premier League care era NEINVINSA in afara de City a reusit o egalare incredibila! In minutul 93 era condusa cu 2-0!

Cupa Ligii Angliei a oferit un meci cu adevarat extraordinar intre Blackburn si Newcastle, doua echipe din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2011, 00:47
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2011, 00:47

19 puncte in Premier League dupa 9 etape. Locul 4, in fata unor echipe precum Tottenham, Liverpool sau Arsenal! Singura echipa neinvinsa in afara liderului Manchester City!

Newcastle continua sa impresioneze si in Cupa Ligii Angliei, acolo unde a reusit sa revina de la 0-2! Iar cele doua goluri care au adus egalarea au venit in minutule 93 si 96! Guthrie si Cabaye au readus-o pe Newcastle in ecuatia calificarii si au dus meciul in prelungiri, reusind astfel sa pastreze intacta invincibilitatea lui Newcastle in timpul regulamentar!

Blackburn a revenit in avantaj in minutul 9 al primei reprize de prelungiri prin reusita lui Pedersen. Newcastle a reusit sa revina din nou si in prelungiri prin golul lui Lovenkrands din minutul 2 al reprizei secunde de prelungiri.

Invincibilitatea lui Newcastle a fost insa incheiata de Blackburn in ultimul minut al meciului. Givet a dat golul calificarii iar Newcastle sufera prima infrangere din acest sezon.

Sursa foto: Daily Mail

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies