Secretul bizar din spatele parcursului uimitor al lui Leicester. Formatia care e pe cale sa rapuna granzii Angliei are parte de sprijin supranatural :)

Leicester Anglia Premier League Vichai Srivaddhanaprabha Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2016, 18:02
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2016, 18:24

"Vulpile" de la Leicester se apropie cu fiecare meci de o minune nemaintalnita in fotbalul modern. O formatie care anul trecut se batea pentru evitarea retrogradarii, Leicester are acum sansa titlului in cel mai puternic campionat al planetei.

Leicester parca s-a metamorfozat in ultimul sezon, sub comanda italianului Ranieri. Formatia care anul trecut se zbatea sa scape de retrogradare a ajuns acum sa se lupte pentru campionat cu formatii ca Manchester City, Tottenham si Arsenal.

Secretul? Ajutorul divin! Asta sustine un calugar buddhist, care i-a vizitat regulat pe jucatorii lui Leicester in ultimele trei sezoane.

Phra Prommangkalachan este un calugar buddhist care s-a obisnuit sa mearga la Leicester pentru a "binecuvanta" stadionul si pe jucatori.

Acesta crede ca vizitele sale au avut in sfarsit efect, iar parcursul extraordinar al echipei se datoreaza ajutorului divin.

Intr-un interviu acordat AFP, acesta a dezvaluit: "Le-am dat jucatorilor amulete si talismane. Nu sunt sigur ca ei au inteles ce le-am explicat despre ele, dar cred ca au realizat ca le aduc noroc".

Calugarul Prommangkalachan este apropiat de patronul lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, si el un buddhist devotat. Seful formatiei engleze a mai chemat de-a lungul timpului calugari pentru a se ruga pentru noroc pentru Leicester.

Dovada a ajutorului divin primit de Leicester poate fi si golul victoriei din meciul de aseara, cu Newcastle. Reusita a venit in urma unui ofsaid nesemnalizat :) - DETALII AICI

FOTO: Goal.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!