Secretul bizar din spatele parcursului uimitor al lui Leicester. Formatia care e pe cale sa rapuna granzii Angliei are parte de sprijin supranatural :)
Marti 15 Martie 2016, 18:02

Secretul bizar din spatele parcursului uimitor al lui Leicester. Formatia care e pe cale sa rapuna granzii Angliei are parte de sprijin supranatural :)

"Vulpile" de la Leicester se apropie cu fiecare meci de o minune nemaintalnita in fotbalul modern. O formatie care anul trecut se batea pentru evitarea retrogradarii, Leicester are acum sansa titlului in cel mai puternic campionat al planetei.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Leicester parca s-a metamorfozat in ultimul sezon, sub comanda italianului Ranieri. Formatia care anul trecut se zbatea sa scape de retrogradare a ajuns acum sa se lupte pentru campionat cu formatii ca Manchester City, Tottenham si Arsenal.

Secretul? Ajutorul divin! Asta sustine un calugar buddhist, care i-a vizitat regulat pe jucatorii lui Leicester in ultimele trei sezoane.

Phra Prommangkalachan este un calugar buddhist care s-a obisnuit sa mearga la Leicester pentru a "binecuvanta" stadionul si pe jucatori.

Acesta crede ca vizitele sale au avut in sfarsit efect, iar parcursul extraordinar al echipei se datoreaza ajutorului divin.

Intr-un interviu acordat AFP, acesta a dezvaluit: "Le-am dat jucatorilor amulete si talismane. Nu sunt sigur ca ei au inteles ce le-am explicat despre ele, dar cred ca au realizat ca le aduc noroc".

Calugarul Prommangkalachan este apropiat de patronul lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, si el un buddhist devotat. Seful formatiei engleze a mai chemat de-a lungul timpului calugari pentru a se ruga pentru noroc pentru Leicester.

Dovada a ajutorului divin primit de Leicester poate fi si golul victoriei din meciul de aseara, cu Newcastle. Reusita a venit in urma unui ofsaid nesemnalizat :) - DETALII AICI

FOTO: Goal.comFULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
4 comentarii
 • 16 2016
  gimi vedeti mai...calugarii buddhisti sunt mai tari decat popii ortodocsi ai lui Becali...nea Gigiii!!!...du-te-n Tibet!!!!...
 • 16 2016
  gigi "Seful formatiei engleze a mai chemat de-a lungul timpului calugari pentru a se ruga pentru noroc pentru Leicester." cine scrie rahaturile astea? alte cuvinte sinonime nu stie? toti agramatii sunt jurnalisti.rusine...
 • 16 2016
  ciupi i-au trebuit trei ani lui Doamne-Doamne pana sa-i transfere din Iad in Rai!...
 • 15 2016
  Apollo Daca aude Becali sigur il cheama si el :))...
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
BRAT