Manchester City Jack Grealish Kevin De Bruyne Anglia

Scut în jurul lui Jack Grealish. După Pep Guardiola, un alt nume important de la Manchester City îi ia apărarea britanicului

Jack Grealish este cel mai scump transfer din fotbalul britanic, fiind cumpărat de Manchester City pentru 117,5 milioane de euro în vara anului 2021. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 20:53
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 20:57

Fotbalistul de 27 de ani nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, însă atât Pep Guardiola, cât și colegii săi i-au luat apărarea constant. 

"Atenția este îndreptată în mod special spre jucătorii englezi. Dacă ești străin și petreci o noapte în oraș, lumea nu este atât de interesată așa cum se întâmplă în cazule fotbaliștilor britanici.

Ceea ce se întâmplă în viața privată a unui om nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Când Jack era la Aston Villa nu era un capăt de lume când pierdeau un meci. Dar când se întâmplă la City e diferit", a declarat Kevin de Bruyne, făcând referire la criticile care îi sunt aduse constant lui Jack Grelish. 

În cele 39 de partide în care a jucat pentru Manchester City, Jack Grelish a marcat șase goluri și a oferit patru assisturi. 

Pep Guardiola, de partea lui Jack Grealish

La o conferință de presă, Pep Guardiola l-a apărat pe Jack Grealish și a vorbit el evidențiind motivul pentru care conducerea de pe Etihad l-a achiziționat.

"Sunt fericit cu ce face. Nu am niciun dubiu despre el. E doar o chestiune de timp să revină la zvâcul pe care l-a avut la începutul sezonului.

A început foarte bine, dar a trebuit să se oprească din cauza unei probleme la gleznă. Am fost norocoși că nu a fost mai rău.

Nu l-am transferat pentru golurile sale incredibile sau assisturile de la Aston Villa. Am făcut-o din alt motiv: când juca, păi o făcea. Se bate cu jucători de top și știe s-o facă perfect.

Nu se plânge niciodată despre asta. E un tip de treabă și în jocurile când nu evoluează încearcă să ajute echipa la antrenamente, e mereu acolo", au fost cuvintele lui Pep Guardiola, potrivit Mirror.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!