GALERIE FOTO Jack Grealish s-a dezlănțuit în Ibiza lângă o vedetă TV, în absența iubitei sale! Imaginile au apărut pe rețelele de socializare

Jack Grealish Chloe Chaloner Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 17:45
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 17:55

Jack Grealish (26 ani) a câștigat titlul în Anglia alături de Manchester City și profită de zilele libere pentru a se bucura de vacanță. 

Fotbalistul cumpărat de 'cetățeni' în vara anului trecut, devenit cel mai scump transfer din istoria Premier League, a plecat în Ibiza, Spania, pentru a sărbători în stil mare titlul pe care l-a câștigat. Jack Grealish a fost surprins în clubul lui Wayne Lineker, fratele lui Gary Lineker, Ocean Beach Club, în compania unei alte femei. 

Jack Grealish, petrecere în Ibiza cu un star TV 

Englezul a fost surprins alături de Chloe Chaloner (24 ani), vedetă TV, însă alături de el au fost mai multe persoane, care s-au aflat în zona VIP a clubului. Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și în presa din Anglia. 

Fotografiile cu Grealish și Chloe au stârnit indignare, în contextul în care iubita fotbalistului, Sasha Attwood, nu a fost prezentă. Tânăra a mers la Cannes, acolo unde a avut o ședință foto, informează The Sun

Sursa foto: SPLASH NEWS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!