Ruben Neves guardiola Manchester City transfer ruben neves Anglia

Scump, domne scump :) Guardiola refuza primul transfer al iernii la City: "Avem si noi o limita! In niciun caz nu vom plati atat pentru el!"

Guardiola incearca sa-i gaseasca un inlocuitor lui Fernandinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2019, 16:39
Data actualizarii: Luni 14 Ianuarie 2019, 16:42

Brazilianul a ajuns la 33 de ani si se apropie de momentul retragerii, iar City vrea sa aduca un fotbalist care sa preia stafeta la mijlocul terenului. Presa engleza a scris in ultima perioada despre interesul echipei din Manchester pentru Ruben Neves de la Wolverhampton.

Pep Guardiola a tinut insa sa clarifice aceste zvonuri. Pretul cerut de Wolves pentru mijlocasul in varsta de 21 de ani este prea mare, iar City nu va achita o asemenea suma.

"Ruben Neves este un jucator excelent. Dar am citit in urma cu o luna ca pretul sau ar fi de 112 milioane de euro. Nu se va intampla, nu vom pune o asemenea suma pe masa pentru un mijlocas defensiv. Avem si noi anumite limite si nu vom cheltui o asemenea suma", a declarat Guardiola.

Ruben Neves s-a facut remarcat in urma cu o saptamana cand a reusit sa o elimine pe Liverpool din FA Cup printr-un gol senzantional.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!