SCANDAL la Manchester City! Mancini si-a socat vedetele de sute de milioane! Decizia care poate porni o revolta nu-l afecteaza pe Pantilimon

Autor: Sport.ro
Joi 02 Februarie 2012, 18:08

	SCANDAL la Manchester City! Mancini si-a socat vedetele de sute de milioane! Decizia care poate porni o revolta nu-l afecteaza pe Pantilimon

Roberto Mancini intampina probleme la Man City dupa eliminarea din Cupa Angliei si Cupa Ligii si infrangerea cu Everton care a adus-o pe Man United la acelasi numar de puncte in clasament.

Englezii de la Daily Star scriu ca Mancini si-a enervat jucatorii cu o decizie ciudata. Cei de la Manchester City au acceptat o oferta de a juca un meci amical in scopuri caritabile cu un 11 format din jucatorii de la Sampdoria si Genoa. Banii stransi urmeaza sa ajute familiile care au fost afectate de inundatiile din Italia din Noiembrie.

Socul a venit atunci cand Roberto Mancini si-a anuntat jucatorii ca va alege anumite vedete care sa participe la acest meci! Jucatorii lui City se asteptau ca la meciul respectiv sa participe rezervele si tinerii de la club. Meciul urmeaza sa aiba loc inainte de duelul din Premier League cu Aston Villa. Iar decizia de a lua jucatori de baza in Italia inaintea unui meci extrem de important a starnit rumoare in vestiar.

"Jucatorii au ramas muti. Managerul vorbea despre problemele cu suspendarile si accidentarile si la un minut distanta a anuntat ca jucatorii vor fi nevoiti sa zboare pana in Italia pentru un meci caritabil.
Unii jucatori se gandesc sa protesteze la decizia managerului insa se tem ca nu se va schimba nimic pentru ca ei simt ca Mancini nu comunica bine cu ei.
Unul dintre membri staff-ului a decis deja sa nu mearga in Italia" spune o sursa din club in presa din Anglia.

 

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT