Pantilimon a primit cea mai tare VESTE de ziua lui! Cum a reactionat cand a aflat ca City il CUMPARA definitiv!

Autor: Sport.ro
Miercuri 01 Februarie 2012, 22:20

	Pantilimon a primit cea mai tare VESTE de ziua lui! Cum a reactionat cand a aflat ca City il CUMPARA definitiv!

Pantilimon a aflat ca Manchester City il cumpara definitiv pentru 3,5 milioane de euro de la Poli Timisoara chiar in ziua in care a implinit 25 de ani.

"Eu stiam ca e un transfer definitiv, dar nu a fost cazul si nici momentul sa fac public pana acum. Acum pot sa vorbesc cu voi. Era important sa se inteleaga cluburile si asta s-a intamplat. Contractul este pe anul acesta si pe inca doi ani.

De ziua mea imi doresc sa fim sanatosi, eu si familia, si sa am putere de munca, celelalte poti sa le rezolvi daca ai asta.

Eu ma pregatesc zi de zi foarte bine, am stiut de la inceput ca va fi o concurenta puternica, e un club mare. Astept sa-mi vina sansa sa fiu titular, am avut ocazia sa joc in meciurile de cupa si sper sa o fac si in continuare. Eu ma pregatesc si astept sa-mi vina randul.

Imi doresc sa castigam titlul si Europa League si pe urma mai vedem. Acum cel mai important este obiectivul echipei.

E normal sa nu ii convoci pe cei care nu evolueaza la cluburi, e un moment mai delicat, noi ne dam silinta sa jucam la cluburi, pentru ca fara nationala nu se poate, iar noi ne dorim sa venim si sa facem lucruri bune pentru nationala", a spus Pantilimon la Dolce Sport.

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, achitat în dosarul sponzorizării ilegale a campaniei electorale
BRAT