Casemiro Gabriel Agbonlahor Manchester United Will Hughes Anglia

GALERIE FOTO "Să fie arestat!". Cea mai dură reacție după gestul brutal al lui Casemiro

Casemiro (30 de ani), mijlocașul lui Manchester United, a fost eliminat în meciul cu Crystal Palace, scor 2-1, disputat în runda cu numărul 22 în Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 16:19
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 16:15

În repriza secundă, mai mulți jucători ai celor două echipe au intrat într-un conflict la marginea terenului, iar Casemiro a fost eliminat în urma intervenției VAR, după ce camerele TV au surprins momentul în care mijlocașul brazilian l-a strâns de gât pe Wiil Hughes, jucătorul lui Crystal Palace.

Gabriel Agbonlahor, reacție dură după eliminarea lui Casemiro

Pentru comportamentul său nesportiv, Casemiro a fost suspendat trei etape, astfel că va rata cele două meciuri cu Leeds, dar și duelul cu Leicester, toate din Premier League.

Gabriel Agbonlahor (36 de ani), fost internațional englez cu 391 de meciuri în tricoul lui Aston Villa, în prezent analist TV, a avut o reacție dură în urma gestului făcut de Casemiro, spunând că Manchester United trebuie să ia măsuri în cazul brazilianului.

"Casemiro s-a crezut Brock Lesnar în UFC. Pentru modul în care l-a strâns de gut pe Will Hughes ar trebui arestat. Se uită și copiii și văd asta. Aici nu e hochei pe gheață în America, unde se iau la bătaie în timpul meciului. E fotbal, nu vrem să vedem așa ceva. Casemiro trebuie să fie disciplinat de Manchester United", a spus Agbonlahor, citat de Daily Mail.

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, s-a declarat nemulțumit după meciul cu Crystal Palace, considerând că și jucători ai adversarilor ar fi trebuit să fie eliminați pentru meleul din timpul reprizei secunde.

"Am văzut jucători de la ambele echipe care au depășit limita, apoi un jucător a fost ales și a fost eliminat. Arbitrul trebuia să fie consecvent. Dacă a fost eliminat Casemiro, cu mulți alții ar fi trebuit să se întâmple la fel. Cu siguranță, Ayew trebuia eliminat și el, s-a comportat chiar mai rău decât Casemiro", a spus Erik ten Hag.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!