OFICIAL Ruud van Nistelrooy a semnat cu Manchester United, iar Erik ten Hag a reacționat imediat

Ruud van Nistelrooy Manchester United Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 18:37
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 18:36

”Diavolii roșii” s-au debarasat de serviciile secunzilor lui Erik ten Hag, Mitchell van der Gag și Benni McCarthy, ca să le facă loc lui Ruud van Nistelrooy și Rene Hake.

Manchester United a anunțat joi seară faptul că Ruud van Nistelrooy și Rene Hake au devenit secunzi la clubul de pe ”Old Trafford” și că vor lucra alături de principalul Erik ten Hag până în iunie 2026.

Ruud van Nistelrooy a semnat cu Manchester United, iar Erik ten Hag a reacționat imediat

”Sunt fericit că Rene și Ruud au semnat, vin cu o experiență bogată, cunoștințe multe și o nouă energie în staff”, a spus Erik ten Hag, într-un comunicat oficial emis de Manchester United joi.

Ruud van Nistelrooy revine în lumea fotbalului după un an și două luni în care a fost liber de contract. Fostul internațional olandez a antrenat ultima dată în Țările de Jos, la PSV Eindhoven.

A strâns acolo 50 de apariții pe banca tehnică într-un an, timp în care a înregistrat o medie de 2.2 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Ce urmează pentru Manchester United

Pentru ”diavolii roșii” urmează cinci jocuri de pregătire, ca pe 10 august să debuteze în noul sezon. Manchester United o va întâlni pe Manchester City în Supercupa Angliei. 

Ulterior, pe 16 august, formația dirijată de Erik ten Hag va debuta și în Premier League, ediția 2023/24. United o va întâlni ”acasă” pe Fulham, în prima etapă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!