Ronaldo si Messi trebuie sa se teama! "Daca s-ar concentra mai mult la fotbal ar fi la FEL de bun!" Strategia cu care Balotelli ajunge un jucator GENIAL!

Autor: Sport.ro
Marti 20 Noiembrie 2012, 20:19

	Ronaldo si Messi trebuie sa se teama! "Daca s-ar concentra mai mult la fotbal ar fi la FEL de bun!" Strategia cu care Balotelli ajunge un jucator GENIAL!

City are un meci capital pentru calificarea in primavara Ligii. Mancini nu mai stie ce sa faca pentru a-si motiva jucatorii. Prima sa tinta e Balotelli.

Mario a primit, poate, cele mai frumoase complimente de cand e fotbalist. Aflat mereu intr-un conflict cu antrenorul, din cauza ca este un caracter mai dificil, Super Mario primeste incurajari de la Mancini:

"In afara terenului este un baiat bun, dar cateodata nu isi da seama cat de importanta este sa munceasca, pentru viata lui si pentru cariera lui de fotbalist. Daca se concentra numai pe fotbal si nu pe alte lucruri, atunci ajungea la fel de bun ca Messi sau Ronaldo. Inca mai are timp sa o faca!", a spus Mancini.

Jucatorul este cunoscut pentru gafele si iesirile sale in decor de cand a ajuns un jucator cunoscut. Multi spun ca Balotelli nu are un IQ prea mare si de accea nu 'se prinde' de unele lucruri evidente. Un exemplu fiind episodul in care nu putea sa se imbrace cu un tricou de antrenament, pozele ajungand cunoscute in toata lumea.

Ultima faza ciudata a lui Mario a fost cea in care a fost prins in club fix in ziua in care antrenorul sau a spus ca il va tine rezerva pentru ca nu mai da totul la antrenament.

"Imi pare rau pentru el. Are tot ce ii trebuie sa fie unul dintre cei mai buni jucatori din lume. Este un om deosebit, are 22 de ani, dar viata iti trece cateodata mult prea repede decat o poti controla. Sper ca va fi in stare sa faca mai multe pentru el si pentru cariera sa", a mai spus Mancini despre jucatorul sau, scriu spaniolii de la Sport.

City are sanse infime de calificare mai departe in Liga. Este pe ultimul loc in grupa, cu numai doua puncte dupa patru meciuri. Pentru calificare, ii trebuie sase puncte din urmatoarele doua jocuri, cu Real - acasa si cu Dortmund - in deplasare.

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT