Se trage în Ronaldo din toate părțile: „E egoist, îi pasă numai de el! Vedem numai frustrare!”

Cristiano Ronaldo Erling Haaland Manchester United Paul Ince Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 08:54
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 09:02

Viața lui Cristiano Ronaldo la Manchester United devine din ce în ce mai grea. 

Cristiano Ronaldo (37 ani) a revenit la Manchest United în vara lui 2021, după 12 ani. „Diavolii roșii” le-au achitat celor de la Juventus 15 milioane de euro pentru superstarul portughez, oferindu-i acestuia un contract până în 2023. 

Cu o dublă marcată la debut, contra lui Newcastle, 4-1, și un început fulminant de la revenirea le Old Trafford, evoluțiile lui Ronaldo au început să fie din ce în ce mai șterse, iar atacantul a ajuns să traverseze o pasă neagră, ajungând la 6 meciuri fără gol marcat în toate competițiile. 

Lipsa de goluri i-a atras și critici superstarului. Paul Ince (54 ani) este de părere că Manchester United nu avea nevoie de Cristiano Ronaldo. Fostul internațional englez susține că Erling Haaland (21 ani) s-ar fi mulat mult mai bine pe proiectul început de Ole Gunnar Solskjaer (48 ani) și că atacantul portughez afectează întreaga echipă cu reacțiile și comportamentul său. 

Paul Ince: „De ce ai asculta pe cineva care se comportă ca Ronaldo?”

„Când Ole a început proiectul, era vorba despre jucători tineri, iar dintr-o dată a adus pe cineva de 37 de ani. Te gândești, de ce nu l-a adus pe Haaland? Nu aveau nevoie de Ronaldo, a contat doar faptul că se ducea la Manchester City.

Toată lumea a crezut că este minunat când a revenit și că dacă nu era Ronaldo, Manchester United nu ar mai fi fost în Champions League. Lumea zicea că va fi grozav pentru club și pentru jucătorii tineri. Credeam că va fi un exemplu, dar la cum se supără și își aruncă „jucăriile”, pare a fi un exemplu negativ. 

De ce ai asculta pe cineva care se comportă ca el? Am văzut numeroase ocazii, când s-a dus direct nervos la vestiare, fără să salute fanii. Nu e un bun exemplu. Înțeleg frustrarea, dar trebuie să ți-o exprimi cu ușile închise, nu de față cu toți fanii. 

Este un jucător egoist. Lui Ronaldo îi pasă numai de el. Dacă nu marchează e nefericit. Am văzut la Juventus, după ce a plecat, Giorgio Chiellini a spus că pot fi din nou o familie. Ar trebui să fie despre Manchester United, dar totul a devenit despre Ronaldo și vedem numai frustrare”, a declarat Paul Ince pentru The Sun

În acest sezon, în 26 de meciuri pentru Manchester United în toate competițiile, Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri și a oferit 3 pase decisive, în timp ce Erling Haaland a bifat doar 20 de partide din cauza accidentării, în care a înscris 23 de goluri pentru Borussia Dortmund în toate competițiile, livrând și 6 assist-uri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!