Roma - Liverpool, miercuri, PROTV | Salah i-a doborat pe toti: a fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League!
Marti 01 Mai 2018, 13:41

Roma - Liverpool, miercuri, PROTV | Salah i-a doborat pe toti: a fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League!

Cu 43 de goluri in acest sezon, Mohamed Salah are Anglia la picioare. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Salah traieste un vis, dupa ce a esuat la inceputul carierei la Chelsea. Ajuns la Liverpool, egipteanul a marcat de 43 de ori in toate competitiile si a ajuns cu echipa aproape de finala Champions League. Dupa 5-2 cu Roma pe Anfield, Liverpool e marea favorita la returul de miercuri de pe Olimpico, de la 21:45, in direct la PROTV.

Chiar daca in campionat Liverpool nu a avut un sezon stralucit, Salah i-a luat fata rivalului Kevid De Bruyne de la City si a fost desemnat jucatorul anului de Asociatia Scriitorilor de fotbal din Anglia. Peste 400 de jurnalisti au votat, iar Salah a castigat in fata lui De Bruyne. Harry Kane s-a clasat pe locul 3.

Salah lupta pentru Champions League, dar si pentru Gheata de Aur. A fost depasit de Messi, care mai are 4 meciuri de jucat in Spania. In Anglia mai sunt doua etape, in timp ce in Champions League Salah mai poate juca maxim 2 meciuri. 

Jucatorii lui Liverpool l-au luat in brate pe Salah la antrenament pentru o poza cu trofeul. Întâlnire surpriză între Kim Jong-un și președintele sud-coreean, în zona demilitarizată. Discuțiile purtate
BRAT