REVOLUTIA GAALACTICA a lui Manchester United continua! Inca 200 de milioane pentru transferuri in 2015! Ce jucatori vrea Van Gaal

Louis Van Gaal Manchester United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Decembrie 2014, 14:30
Data actualizarii: Vineri 05 Decembrie 2014, 14:33

Van Gaal continua revolutia la Manchester United. Englezii au un nou obiectiv. Vor sa imprumute modelul adus de Florentino Perez pe Bernabeu, cu buget nelimitat pentru transferuri. 

Daily Mail scrie azi de noi investitii uriase in transferuri la Manchester United, asta dupa o vara in care fosta campioana a Angliei a cumparat jucatori de 200 de milioane de euro.

A fost doar inceputul scrie sursa citata. Van Gaal a fost anuntat ca are la dispozitie alte 200 de milioane pentru transferuri in 2015, cand va trebui sa completeze in primul rand apararea cu nume importante.

United si-a revenit dupa un inceput slab de sezon si e pe locul 4 in clasament, iar luni are derby cu Southampton pentru locul 3.

Daily Mail scrie ca Real Madrid este noul model al lui Manchester United. Englezii vor sa investeasca nelimitat in transferuri pentru a se lupta din nou la titlu in Premier League si Champions League. United are deja o baza uriasa de fani in intreaga lume, e considerata echipa cu cei mai multi suporteri pe glob, peste 600 de milioane, iar aducerea de nume importante in echipa ar atrage si mai multe venituri din marketing. Real Madrid a investit enorm in transferuri in ultimii ani, dar investitiile au dat roade. Echipa lui Ancelotti defileaza in toate competitiile in care este angrenata in acest moment. 

Van Gaal are ca prioritate in acest moment aducerea unui fundas central, a unui fundas dreapta si a unei extreme, chiar din aceasta iarna, cand vor pleca mai multi jucatori care nu l-au impresionat pe olandez. Sunt 10 nume deja pe lista neagra a lui Van Gaal, scrie Daily Mail.

Louis Van Gaal ii vrea pe Hummels de la Dortmund, pe Robben de la Bayern, pe Godin de la Atletico si pe Dani Alves de la Barcelona. Kevin Strootman era deja pe lista din vara, dar olandezul era accidentat si a ramas la Roma.

Manchester United a decis deja sa activeze clauza de cumparare a lui Radamel Falcao, in ciuda faptului ca atacantul columbian a jucat doar in 6 partide pana acum si a marcat un singur gol.

Un alt nume important care se antreneaza deja cu United e Victor Valdes. Fostul portar al Barcei ii va lua locul rezervei Anders Lindegaard si va incerca sa se lupte la titularizare cu David De Gea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!