Anglia

Real Madrid si Manchester fac schimbul MILENIULUI! Mourinho scapa in sfarsit de 'teapa' de 80.000.000 si aduce un SUPER atacant! Mutarea NEBUNA care il va lasa mut pe Abramovich:

Hotarati sa scape de toti jucatorii care nu au dat randament, indiferent de cate sanse li s-au acordat, Mourinho si Ferguson au pus la cale un schimb fabulos.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Octombrie 2012, 17:35
Data actualizarii: Vineri 05 Octombrie 2012, 19:16

Dupa ce presa din insula a speculat, in ultimele saptamani, ca Sir Alex urmareste sa scape de mexicanul Javier Hernandez pentru ca acesta nu este capabil sa se lupte de la egal la egal cu ceilalti atacanti din lot (Robin Van Persie, Wayne Rooney si Welbeck), cotidian englez Daily Star a anuntat, astazi, ca Real Madrid si Manchester United au cazut la un acord in privinta unui schimb intre atacantul mexican si fostul Balon de Aur, Ricardo Kaka.

Kaka este si el printre jucatorii urmariti la fiecare pas, Mourinho asteptand de mai mult timp ocazia de a se descotorosi de serviciile sale, brazilianul avand un salariu urias; circa 10 milioane de euro pe an.

Este extrem de cunoscut faptul ca Roman Abramovich a insistat, in ultimii ani, pentru transferul fostului 'balon de aur', dar, rand pe rand, AC Milan si Real Madrid au refuzat mega ofertele miliardarului de origine rusa.

Cel mai probabil mutarea se va concretiza la iarna, iar detaliile intelegerii nu sunt inca cunoscute.


 


Modifică setările cookies