Real Madrid, cea mai bogata echipa din lume! Schimbare importanta in clasamentul GIGANTILOR din fotbal! E pentru prima data in 17 ani:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 10:07

	Real Madrid, cea mai bogata echipa din lume! Schimbare importanta in clasamentul GIGANTILOR din fotbal! E pentru prima data in 17 ani:

Primele 10 cluburi din fotbal au avut cumulat o cifra de afaceri de 3.695.100.000 de euro!

Manchester United se prabuseste pe toata planurile. Nu numai pe teren, acolo unde echipa lui David Moyes a suferit un regres incredibil, ci si in ceea priveste finantele. Deloitte a publicat raportul anual si pentru prima data in 17 de ani, de la primul numar, Man United nu se mai regaseste in primele 3 cluburi!

Totusi, cei de la United au avut un progres in ceea ce priveste cifra de afaceri fata de sezonul 2011/2012 insa cresterea importanta a celor de la Bayern Munchen, cea care a castigat pentru prima data tripla in istoria clubului, a facut ca United sa ocupe doar locul 4. Gigantii din Spania, Real Madrid si Barca, sunt pe primele 2 locuri.

Man United a fost pe locul 1 in primii 8 ani - primul raport al celor de la Deloitte a avut loc in 1997. Ceea ce e ingrijorator pentru United este ca scaderea cotei la bursa.

Real Madrid ocupa primul loc cu 518,9 milioane de euro, urmati de cei de la Barcelona cu 482,6 de milioane de euro. Bayern e pe 3 cu 431,2 milioane de euro, United pe 4 cu 423,8 milioane de euro. Un progres important l-a avut Manchester City, cea care ocupa locul 6, pentru prima data peste Chelsea si Arsenal. De asemenea, PSG a ajuns pana pe locul 5 - in 2009, ei se aflau pe locul 21 in clasament: "De cand au preluat controlul clubului cei de la Qatar Sports Investments, veniturile celor de la PSG sunt de aproape 4 ori mai mari" scrie in raportul prezentat de Deloitte.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies