RECORD magic pentru Casillas! Seara care l-a convins: a decis ce va face din vara! Vestea a ajuns si in VESTIARUL lui Real Madrid:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 16:22

	RECORD magic pentru Casillas! Seara care l-a convins: a decis ce va face din vara! Vestea a ajuns si in VESTIARUL lui Real Madrid:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

"Sunt foarte fericit pentru ca am reusit asta! Sa ai un asemenea record e foarte important, dar ma bucur si pentru ca Real joaca bine si castigam meciurile.

Nu-mi place ca nu joc meci de meci, insa trebuie sa muncesc mai mult, iar cand intru pe teren sa profit de toate sansele care mi se dau. Trebuie mereu sa joc bine, iar asta ma motiveaza. Incerc sa fiu fericit si sa dau tot ce am mai bun. Vreau sa raman in continuare la Madrid", a spus Casillas pentru Marca.

Casillas a intrat pe teren in ultimul meci jucat de Real Madrid, 1-0 cu Espanyol, in Cupa Regelui.

Iker a ajuns acum la 592 de minute fara gol primit, un record personal in poarta lui Real Madrid. In total, in acest sezon, a primit doar 4 goluri in meciurile in care a aparat.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies