Razboi total intre Chelsea si Arsenal! Wenger i-a raspuns dur lui Mourinho: "Sincer, imi e jena pentru el!"

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 08:48

	Razboi total intre Chelsea si Arsenal! Wenger i-a raspuns dur lui Mourinho: "Sincer, imi e jena pentru el!"

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Arsenal s-a calificat in sferturile Cupei Angliei dupa 2-1 contra lui FC Liverpool. In turul urmator, Arsenal va da de Everton, tot pe Emirates.

Arsene Wenger i-a raspuns lui Jose Mourinho la atacuri. "Nu vreau sa comentez acele afirmatii stupide si lipsite de respect. Nu am vorbit despre el (n.r. - despre Mourinho) in conferinta de presa si nu voi face asta acum. Tot ce stiu este ca e mai jenant pentru Chelsea decat pentru mine. Sincer, imi este jena pentru el", a spus Wenger dupa calificarea lui Arsenal.

Jose Mourinho declarase despre Arsene Wenger ca este un "specialist in esecuri". Mourinho a dorit sa-i raspunda astfel francezului, dupa ce acesta s-a plans ca alti manageri din Premier League minimizeaza sansele echipelor lor la titlu, deoarece "se tem de esec". "El (n.r. - Wenger) este un specialist in esecuri. Eu nu. Asa ca are dreptate cand spune ca mi-e frica de esecuri pentru ca eu nu gresesc de multe ori", a spus Mourinho.

 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies