Răsturnare de situație în cazul lui N'Golo Kante! Ce se întâmplă acum cu mijlocașul francez

N Golo Kante Chelsea Premier League Anglia N'Golo Kante
Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 16:28
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 16:27

Închizătorul este cotat la 30 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

N'Golo Kante a fost transferat de Chelsea în vara anului 2016 și mai are contract valabil cu trupa de pe Stamford Bridge până la finalul lunii iunie, 2023.

Răsturnare de situație în cazul lui N'Golo Kante! Ce se întâmplă acum cu mijlocașul francez

După ce jurnalistul sportiv, expert în transferuri, Nicolo Schira, afirmase pe 28 decembrie că starul „Cocoșului galic” și al lui Chelsea nu-și va prelungi înțelegerea cu echipa din Londra și că va deveni liber de contract la finele sezonului curent, viitorul lui Kante a luat o întorsătură drastică.

Potrivit The Athletic, închizătorul „albaștrilor” și conducerea de pe Stamford Bridge au început discuțiile cu privire la prelungirea contractului, iar totul pare că se îndreaptă într-o direcție bună. Kante, cel mai probabil, după ultimele informații apărute în presa internațională, va rămâne la Chelsea.

De asemenea, aceeași publicație a mai precizat că în cel mai scurt timp, Kante va pune „pixul pe foaie”, iar londonezii vor anunța asta și în mod oficial. Nu se știe, însă când se va întâmpla acest lucru

Cât a plătit Chelsea pe Kante

N'Golo Kante joacă la Chelsea din 2016, an în care londonezii plăteau 35,8 milioane de euro pentru a-l transfera de la Leicester. 23 de goluri și 28 de pase decisive a bifat Kante pentru cei de la Chelsea, în 262 de partide. Site-urile de specialitate îl evaluează la 30 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!