Malouda UNCHAINED! Francezul, razboi in toata regula cu Abramovich: "Vrea sa ma distruga, sa ma faca sa cedez!" Cum a ajuns Chelsea sa procedeze ca echipele din Romania:

Autor: Sport.ro
Marti 12 Februarie 2013, 10:45

	Malouda UNCHAINED! Francezul, razboi in toata regula cu Abramovich: "Vrea sa ma distruga, sa ma faca sa cedez!" Cum a ajuns Chelsea sa procedeze ca echipele din Romania:

Abramovich pare sa o ia pe urmele patronilor de fotbal din Romania si isi trimite jucatorii sa se antreze cu echipele de juniori.

Florent Malouda, francezul de 32 de ani, fost Olympique Lyon, traieste o adevarata drama la Chelsea, fiind trimis sa se antreneze cu echipa de juniori a clubului pentru ca a refuzat prelungirea contractului pe un salariu mai mic. Jucatorul de banda a reactionat dur in presa engleza, spunand ca Abramovich vrea sa il distruga psihic si apeleaza la aceste lucruri doar pentru a-l determina sa isi rezilieze contractul.

"Inca un an de contract cu Chelsea este o perioada foarte, foarte lunga. Tot ce mi se intampla aici este menit sa ma distruga psihic, sa ma faca sa cedez, dar nu o sa fac asta, eu sunt din ce in ce mai motivat. Voi spune mai multe cand voi termina contractul. Va pot spune ca plecarea mea se leaga strict de prelungirea contractului altui jucator, vor sa scape de salariul meu pentru a-l mari pe al altui fotbalist.

E trist ce se intampla, dar pe mine ma face sa zambesc pentru ca pot vedea cat de mult se gandesc acesti oameni la mine.", a spus Malouda in The Sun.

Malouda a fost transferat in 2007 de Chelsea, echipa care a platit 20 de milioane de euro pentru serviciile sale.

149 de meciuri a bifat francezul pentru gruparea londoneza, reusind sa inscrie de 35 de ori.

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies