Prezenta de lux la finala Cupei Romaniei de la Ploiesti! Florent Malouda a fost surprins la Astra - Craiova 

Florent Malouda Astra Giurgiu CSU Craiova Cupa Romaniei Razvan Burleanu Cupa Romaniei Prezenta de lux la finala Cupei Romaniei de la Ploiesti! Florent Malouda a fost surprins la tribuna oficiala alaturi de Burleanu
Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 22 Mai 2021, 21:23
Data actualizarii: Sambata 22 Mai 2021, 21:35

Accesul spectatorilor a adus si o prezenta surprinzatoare la intalnirea dintre Craiova si Astra.

CSU Craiova si Astra Giurgiu au disputat finala Cupei Romaniei la Ploiesti, iar printre spectatorii aflati la tribuna oficiala s-a numarat si un nume surprinzator: Florent Malouda. Fosta extrema de la Chelsea a fost surprinsa de camerele TV alaturi de presedintele FRF, Razvan Burleanu, urmarind meciul si discutand cu oficialul roman.

Deocamdata nu este cunoscut motivul exact pentru care francezul a ales sa vina in Romania si sa asiste la acest meci, insa putem specula pe faptul ca este fan al fotbalului si poate are cunostiinte care l-au invitat sa asiste la aceasta partida.

  • Prezenta de lux la finala Cupei Romaniei de la Ploiesti! Florent Malouda a fost surprins la tribuna oficiala alaturi de Burleanu

Florent Malouda a avut o cariera impresionanta, evoluand printre altele pentru Olympique Lyon sau Chelsea, avand 14 trofee castigate cu cele doua echipa, printre care si Premier League in 2009-2010 sau Champions League in editia 2011-2012.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!