„Nu m-ar mira să se înțeleagă cu PSG!” Anunț neașteptat legat de viitorul lui Kylian Mbappe 

kylian mbappe Florent Malouda PSG Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 18:45
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 18:52

Kylian Mbappe (24 ani) a anunțat că nu își dorește să continue la Paris Saint-Germain din sezonul următor. 

Atacantul francez le-a transmis oficialilor lui PSG că nu va activa clauza prin care își putea prelungi înțelegerea pe încă un an. De atunci s-a scris că Paris Saint-Germain nu acceptă sub nicio formă să îl piardă gratis și conducerea i-ar fi dat un ultimatum: fie semnează un nou contract, fie pleacă de la echipă în această vară. 

Astfel, viitorul său rămâne incert, în contextul în care pretențiile financiare ale lui Paris Saint-Germain sunt extrem de mari în cazul său. Clubul care îl dorește cu mare interes încă de câțiva ani este Real Madrid, despre care s-a scris că ar aștepta până la anul, pentru a-l transfera gratis. 

Semnează Kylian Mbappe un nou contract cu Paris Saint-Germain?!

Florent Malouda, fost jucător la Olympique Lyon și Chelsea, a vorbit despre situația lui Mbappe și a venit cu o nouă variantă. Fostul fotbalist nu exclude opțiunea ca superstarul francez să semneze o nouă înțelegere cu campioana Franței, așa cum a făcut și anul trecut, când era dat ca transferat la Real Madrid. 

„Pentru mine e doar o chestiune de timp până ajunge la Madrid. A avut oportunitatea de a merge la Real Madrid și a prelungit, de aceeea nu m-ar mira să ajungă la un nou acord cu PSG. 

M-ar surprinde să plece vara asta. Cred că din punctul lui de vedere întotdeauna a fost totul clar: vrea ca PSG să îi ofere un proiect care să îndeplinească toate condițiile sale. Nu e vorba despre bani, caută grandoare și vrea să găsească un club care să îi poată egala talentul și să îi ofere oportunitatea de a câștiga Champions”, a declarat Florent Malouda conform The Sun, citat de mundodeportivo.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!