Poveste urata din Premier League! Newcastle i-a luat biletul unei fane care mergea de 14 ani la meciuri! Ce s-a intamplat:

Autor: Sport.ro
Joi 06 Februarie 2014, 20:52

	Poveste urata din Premier League! Newcastle i-a luat biletul unei fane care mergea de 14 ani la meciuri! Ce s-a intamplat:

► Messi vine sa ne-aduca aminte de ce iubim fotbalul! Romania – Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Ne gasesti in tribune, Romania!

Newcastle a facut un gest urat in cazul unei femei care tine cu echipa inca din anii '90. Aceasta mergea la meciuri in scaunul cu rotile si nu a ratat o partida in ultimii 14 ani.

Doar la meciul de pe teren propriu, cand Newcastle a jucat cu Southampton, doamna de 65 de ani nu a putut fi prezenta, citeaza presa din Anglia. Partida s-a jucat in decembrie 2013.

Pentru ca langa locul sau erau doua pozitii ocupate de nepoatele sale, care o insoteau in mod normal la partide, ea l-a rugat pe fiul sau sa mearga cu fetele. Legea spune ca gemenele de 14 ani nu aveau voie sa intre pe stadion fara sa fie insotite.

Numai ca dupa 20 de minute din meci, cand oamenii de paza au vazut ca locul doamnei este ocupat de fiul sau, acestia l-au evacuat pe barbat si le-au lasat singure pe cele doua fete. In plus, ei au afirmat ca biletul este confiscat si ca-l vor da proprietarei lui, adica doamnei de 65 de ani - mama barbatului care le insotea pe fete.

Apoi, cand s-a dus sa-si recupereze biletul de la stadion, femeia a vazut ca biletul sau a fost vandut altei persoane, ca sanctiune pentru ca l-a instrainat. Ulterior, ea a primit si o scrisoare acasa in care i se explica pe larg ce se intamplase.

Comportamentul i-a revoltat pe fani, cat si pe femeie, care a spus ca nu intelege o astfel de masura fata de un abonat, mai ales in conditiile in care ea a si lucrat ca angajat al lui Newcastle.

O femeie din Bacău a murit după ce s-a vaccinat. CNCAV: ”Suprapunere de evenimente fără legătură cu vaccinarea”
BRAT

Modifică setările cookies