Jose Mourinho Chelsea Anglia

Poveste fabuloasa cu Chelsea in Statele Unite! Reactia tuturor jucatorilor cand au vazut-o pe Jennifer Aniston! Mourinho: "La naiba, Brad Pitt! Ce ratat!"

O noua carte despre Jose Mourinho a aparut si dezvaluie un episod amuzant pe vremea cand acesta o antrena pe Chelsea!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2016, 11:38
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2016, 11:45

Rob Beasley este un jurnalist sportiv care il cunoaste extrem de bine pe Jose Mourinho. El a avut multe interviuri cu The Special One, a mers alaturi de acesta in cantonamente si a facut adesea schimbe de mailuri si mesaje cu noul manager al lui Manchester United.

Beasley a publicat o noua carte in care ofera "o perspectiva fascinanta asupra mintii lui Mourinho". Cei de la Daily Mail dezvaluie mai multe fragmente interesante din carte. Intr-unul dintre acestea, Beasley povesteste un episod amuzant din Statele Unite din primul mandat al lui Mourinho la Chelsea.

"Nu se intampla des sa il vezi pe Mourinho cum ramane fara cuvinte. In mod normal, el va vorbi despre fotbal toata ziua si chiar si cand nu discuta subiectul lui preferat, este mereu pus pe glume, spune povesti amuzante si face farse. Nu se intampla sa existe momente plictisitoare cu el.

Totusi, in acea zi, chiar si el a ramas momentan mut. In mod convenabil, eram in Los Angeles cand omul care stie 5 limbi straine si un milion de cuvinte a fost lovit de stralucirea unei stele.

Chelsea se afla in turneul din pre-sezon din Statele Unite. Stateau la hotelul Beverly Hill si toata lumea s-a strans in lobby asteptand autobuzul pentru a merge la antrenament. Eu stateam cu Mourinho si imi spunea de calatoria dezastruoasa din Brazilia. Dintr-o data, povestea lui s-a oprit. Nu numai asta, dar toata echipa lui Chelsea a tacut. Ochii tuturor jucatorilor s-au marit, falcile au cazut si fiecare barbat de acolo a devenit imobil - acesta era efectul pe care il avea Jennifer Aniston.

Jose nu a fost diferit. A facut ceea ce facea toata lumea in timp ce starul din Friends a trecut prin usa de la intrare si s-a dus la receptia hotelului: a inghetat pe loc si doar ochii i se miscau. Jennifer Aniston arata incredibil in acea zi si evident si-a dat seama de impactul pe care l-a avut asupra grupului de barbati. Chiar a privit catre colectia de indivizi deveniti zombie si le-a aruncat un zambet.

A disparut mult prea repede pe un coridor si, inevitabil, Jose a fost primul care a reactionat: "La naiba, Brad Pitt! Ce ratat!" Pitt o parasise pe Jennifer cu un an inainte pentru Angelina Jolie iar Mourinho a speculat rapid acest lucru: Jennifer 1, Angelina 0. Toti se intrebau: cum ar putea cineva sa renunte la Jennifer Aniston?" poveste Beasley in carte.

In contextul mediatizatului divort dintre Angelina Jolie si Brad Pitt de saptamana aceasta, fragmentul din cartea lui Beasley a fost preluat imediat de presa britanica.

Modifică setările cookies