Ajax - Napoli Champions League suporteri arestari Anglia

Peste 100 de suporteri au fost arestați după Ajax - Napoli. Motivul pentru care fanii italieni au avut probleme cu autoritățile

103 fani de-ai lui Napoli au fost opriți de poliție la secția centrală și arestați.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:14
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:11

Conform Il Mattino, citat de Tuttomercatoweb, 103 suporteri au fost arestați de forțele de ordine din Țările de Jos pentru varii motive. Fanii au fost surpinși cu cuțite sau bastoane, iar unii dintre ei și-au acoperit complet fața cu alte haine.

Doi indivizi au fost arestați din cauza faptului că erau în posesia articolelor pirotehnice. Cu toate acestea, nu au existat neplăceri și nici evenimente neașteptate, după cum a mai menționat sursa de mai sus.

  • Tuttomercatoweb a mai scris că suporterii ar putea fi interziși pe alte stadioane pentru următoarele luni

Ajax - Napoli 1-6

Napoletanii au făcut show pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam. Clubul din Serie A a pășit cu stângul în meci, Kudus a deschis scorul pentru Ajax în startul meciului, mai exact în minutul nouă.

Însă, a urmat "masacrul" lui Napoli. Raspadori  a restabilit egalitatea în minutul 18, Di Lorenzo a întors scorul în minutul 33, iar Zielinksi a majorat diferența în minutul 45.

În partea a doua a partidei, Raspadori a realizat "dubla" în minutul 47 și Kvaratskhelia a dus scorul la 5-1 în minutul 63. Tadic a văzut cartonașul roșu, iar asta a propulsat încă un gol pe tabelă pentru Napoli: Simeone, în minutul 81.

Grupa A din Champions League

  1. Napoli - 3 meciuri jucate, 3 victorii, 0 egaluri, 0 înfrângeri, 9 puncte
  2. Liverpool - 3 / 2 / 0 / 1 / 6
  3. Ajax - 3 / 1 / 0 / 2 / 3
  4. Rangers - 3 / 0 / 0 / 3 / 0
Modifică setările cookies