Denis Japel Chemie Leipzig Chemnitzer FC Germania Campionate externe

VIDEO Accidentare horror! S-a izbit cu fața de un zid în timpul meciului, încercând să salveze un corner! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional 

Un jucător din liga a patra a Germaniei a suferit una dintre cele mai dure accidentări văzute în fotbal în ultimul timp. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:39
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:40

Denis Japel (24 ani) a suferit o accidentare horror în timpul duelului din liga a patra germană dintre Chemie Leipzig și Chemnitzer FC, disputat sâmbătă. Jucătorul a fost scos din teren în minutul 26 și dus de urgență la spital în urma accidentării pe care a suferit-o. 

Fotbalistul a urmărit un balon pentru a împiedica un corner pentru echipa adversă, alergând cu mare viteză, deși a reușit cu succes să devieze balonul, pentru a evita lovitura de la colț, acesta nu a reușit să se oprească și alunecând pe asfaltul care era ud, s-a izbit cu fața de un zid. 

Denis Japel, inconștient după ce s-a izbit de un zid

Jucătorul de 24 de ani a rămas inconștient imediat după impactul cu zidul, căzând la pământ. Colegii săi au alergat rapid spre el pentru a-l ajuta, iar medicii au intervenit pe loc. Japel a reușit să se ridice cu ajutorul coechipierilor și să părăsească gazonul pe picioarele sale, evitând o accidentare extrem de gravă. 

Chemie Leipzig a publicat un comunicat în care anunța că fotbalistul a petrecut o zi în spital și externat ulterior: „În această dimineață Denis a fost luat de la spital de către Uwe Thomas. Starea lui e bună, date fiind circumstanțele, însă se va odihni până la mijlocul săptămânii viitoare. Îți dorim o recuperare rapidă, să îți revii cât mai repede, Denis!” 

Modifică setările cookies