Pep Guardiola, iritat de întrebările legate de transferul lui Haaland: ”În fiecare vară semnăm 50 de jucători”

Pep Guardiola Erling Haaland Anglia Ofertă neașteptată primită de Guardiola pentru a fi selecționerul unei naționale de top! Ce își dorește antrenorul
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 16:07
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 16:47

Manchester City ar fi ajuns la un acord cu Erling Haaland.

Dacă se va concretiza această mutare, atacantul îi va călca pe urme tatălui său și va semna cu echipa lui Pep Guardiola la 19 ani distanță de la plecarea tatălui său de la actuala campioană a Angliei. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, norvegianul îi va costa pe ”cetățeni” peste 100 de milioane de euro.

Cu 23 de goluri marcate în 22 de meciuri jucate în acest sezon, Haaland este unul dintre cei mai curtați atacați din lume, City câștigând lupta cu FC Barcelona și Real Madrid pentru semnătura lui.

Întrebat despre transferul lui Haaland la Manchester City, Pep Guardiola a părut iritat, declarând că nu vorbește despre jucători care nu sunt la antrenamentele sale.

Dacă știi că nu răspund, de ce întrebi? De când sunt aici, s-a spus că în fiecare vară vom semna 50 de jucători.

În acest moment, este imposibil să vorbim despre jucători care nu sunt aici cu noi. Haaland este jucătorul celor de la Dortmund. Mă poți întreba de el sau de oricare altul, iar răspunsul va fi același”, a declarat Pep Guardiola.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!