Pep Guardiola, anunț despre viitorul său la Manchester City, deși a semnat un nou contract acum o lună

Pep Guardiola Manchester City Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 15:29
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 15:35

La sfârșitul lunii noiembrie 2022, Pep Guardiola (51 ani) și-a prelungit contractul cu Manchester City.

Pep Guardiola a semnat un nou contract, valabil până în vara lui 2025 cu gruparea de pe Etihad, anunțul fiind confirmat și de patronul clubului, Khaldoon Al Mubarak.

Antrenorul lui Manchester City a realizat și un clip, în stilul caracteristic, în care îi informa pe fani că "nu au scăpat" de el. "Bună, sunt Pep! Știu că vreți să scăpați de mine, dar...mai stau pentru încă doi ani. Iubesc asta!", a fost mesajul lui Pep Guardiola în clipul postat. 

Pep Guardiola, mesaj despre viitorul său la Manchester City

La o lună de la prelungirea contractului, tehnicianul de 51 de ani a vorbit despre viitorul său la campioana din Premier League, dezvăluind că un contract nu-l ține la o echipă dacă consideră că nu mai are nimic de arătat acolo. 

"În momentul în care voi simți că ceva este greșit, voi demisiona sau nu voi mai prelungi înțelegerea. Nu voi sta precum Ferguson sau Wenger. Contractul este doar o bucată de hârtie. Am făcut această prelungire deoarece simt că echipa poate face mai mult, sub conducerea mea. La sfârșit nu este vorba doar despre rezultate. Atunci când ne vom plictisi unii de alții, nu voi rămâne până la final doar pentru că așa este scris într-un contract", a declarat Pep Guardiola, citat de Marca

Sub comanda tehnicianului iberic, Manchester City a câștigat patru titluri în Premier League, patru trofee în Cupa Ligii și un trofeu în FA Cup. Singura performanță notabilă care îi lipsește din CV cu "cetățenii" este UEFA Champions League, competiție în care au ajuns până în finală în 2021, unde au pierdut în fața celor de la Chelsea. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!