OFICIAL! David de Gea este cel mai bine platit portar din lume! Ce contract a semnat spaniolul 

OFICIAL! David de Gea este cel mai bine platit portar din lume! Ce contract a semnat spaniolul 

David De Gea este unul din cei mai buni portari din lume si de astazi si cel mai bine platit.

Portarul a semnat prelungirea cu Manchester United si va ramane pe "Teatrul Viselor" pana in 2023. Conform Sky Sports, spaniolul va incasa aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon, devenind astfel cel mai bine platit jucator din club si cel mai bine platit portar din lume.

De Gea a venit la United in 2011 de la Atletico Madrid. In tricoul lui Manchester, De Gea a castigat Premier League, Cupa Angliei, Cupa Ligii si Europa League.

"A fost un privilegiu sa imi petrec 8 ani la un club urias si sa am oportunitatea sa continui pentru Manchester United este o adevarata onoare. Nu mi-as fi imaginat ca voi juca peste 350 de meciuri pentru acest club. Acum viitorul imi este stabilit si tot ce vreau este sa ajut echipa. Sunt convins ca putem castiga trofee din nou.", a spus De Gea.

Antrenorul lui United a adaugat: "Sunt incantat ca David a semnat prelungirea. In ultimii ani, David a demonstrat ca este unul dintre cei mai buni portari din lume si este o piesa foarte importanta pentru noi si pentru planurile noastre. David ete o persoana fantastica si calitatile sale se potrivesc perfect defensivei noastre".

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA încheie relația cu OMS. Trump: „Lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la virus”
BRAT