finala cupei angliei Chelsea Liverpool Razboi ucraina Wembley Fotbal extern

VIDEO Momente răvășitoare pe stadionul Wembley! Ce s-a întâmplat înaintea startului finalei Cupei Ligii Angliei, dintre Chelsea și Liverpool

Finala Cupei Ligii Angliei le-a adus față în față pe Chelsea și Liverpool, într-un meci care s-a disputat pe Wembley. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 18:49
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 21:53

Debutul confruntării a fost marcat de momente emoționante, în semn de solidaritate pentru situația dramatică din Ucraina, țară care a fost atacată de Rusia pe 24 februarie.

În tribunele de pe Wembley au fost atârnate mai multe steaguri ucrainene, alături de mesajul "Football Stands Together".

În plus, la poza de grup, au fost aduse mai multe aranjamente florale în culorile steagului Ucrainei, iar mai mulți soldați au îngenunchiat pe teren, din dorința de a transmite un mesaj de pace.

Anunțul făcut de Roman Abramovich după războiul declanșat de Putin

Rusul a anunțat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că predă administrarea celor care se ocupă de Fundația lui Chelsea. 

„În cei 20 de ani în care am deținut Chelsea FC, am văzut întodeauna rolul meu ca deținător al clubului, a cărui slujbă este să asigure că avem succesul pe care am ajuns să îl avem astăzi, și de asemenea să construiască pentru viitor, în timp ce joacă și un rol pozitiv în comunitate.

Am luat întotdeauna decizii din inimă, care au fost în bunul interes al clubului. Rămân dedicat acestor valor. De aceea astăzi le ofer administratorilor Fundației caritabile a lui Chelsea administrarea și grija lui Chelsea FC. 

Cred că sunt, în prezent, în cea mai bună poziție pentru a urmări interesele clubului, jucătorilor, staff-ului și fanilor!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al lui Chelsea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!