Newcastle nu se uită la bani! 85 de milioane de euro pentru două transferuri ”stelare”

Newcastle James Maddison Leicester yuri tielemans Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 18:55
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 19:06

Newcastle, cel mai bogat club de fotbal din lume, pregătește o sumă uriașă pentru două transferuri spectaculoase în perioada de mercato din iarnă.

”Coțofenele” au cheltuit nu mai puțin de 136 de milioane de euro pentru transferuri (75 doar pentru transferul lui Alexander Isak de la Real Sociedad), dar nu se opresc aici.

Newcastle, 85 de milioane de euro pentru două transferuri spectaculoase

Newcastle vrea să investească o sumă impresionantă, care ajunge la 85 de milioane de euro, pentru transferurile a doi jucători de la Leicester, fosta campioană din Premier League.

Primul este James Maddison, mijlocașul pentru care Newcastle a mai făcut o ofertă în valoare de 50 de milioane de lire sterline, refuzată de cei de la Leicester. Publicația Football Inside scrie că ”vulpile” vor să obțină o sumă mai mare de 60 de milioane de lire sterline.

Al doilea este belgianul Youri Tielemans, scriu britanicii de la Express. Contractul său cu Leicester expiră la finele sezonului 2022-2023, iar dacă nu va semna un nou angajament cu actuala sa echipă, în iarnă ar putea fi ultima șansă a lui Leicester pentru a obține o sumă de bani în schimbul său.

Pentru Tielemans, Newcastle este gata să ofere 15 milioane de lire sterline. În total, suma s-ar ridica la 75 de milioane de lire sterline pentru cei doi jucători, echivalentul a 85 de milioane de euro!

Newcastle, pe locul zece în Premier League

Newcastle nu a început sezonul așa cum și-ar fi închipuit șefii clubului. După șapte etape, ”coțofenele” sunt pe locul zece, cu opt puncte, la cinci distanță de locurile de Champions League.

În următoarea etapă, Newcastle va juca în deplasare, în compania celor de la Fulham.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!