”Bogații” de la Newcastle, a doua mare lovitură a verii după transferul de 70 de milioane de euro! Ce ofertă au trimis

Newcastle Ajax Amsterdam Edson Alvarez Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 August 2022, 16:57
Data actualizarii: Duminica 28 August 2022, 16:58

După ce l-a transferat pe suedezul Alexander Isak de la Real Sociedad pentru 70 de milioane de euro, o sumă-record pentru club, Newcastle pune la cale o altă lovitură pe piața transferurilor.

Newcastle a trimis o ofertă pentru edson Alvarez, mijlocașul lui Ajax Amsterdam, potrivit jurnalistului Antonio Nelli. 

Newcastle, ofertă clară pentru Alvarez de la Ajax Amsterdam

Englezii sunt gata să plătească 40 de milioane de euro pentru a-l transfera pe mexicanul care evoluează din 2019 pentru campioana Olandei. Rămâne de văzut care este suma pentru care Ajax ar vrea să-l cedeze pe Alvarez, având în vedere că acesta mai are contract cu ”lăncierii” până în 2025.

În 2019, Ajax a plătit 15 milioane de euro pentru a-l transfera pa Alvarez de la CF America.

Nouă goluri și cinci pase decisive a bifat Alvarez pentru cei de la Ajax Amsterdam, pentru care a evoluat în 107 partide, în toate competițiile.

Ce a spus Isak în urma transferului

Alexander Isak nu a lăsat lucrurile la voia sorții și a vorbit despre transferul său. Suedezul a evidențiat faptul că suma record cu care a fost mutat la Newcastle vine cu o serie de responsabilități.

„Suma record? Nu știu ce să spun... Vreau doar să joc fotbal, unde dau totul. Celelalte părți sunt făcute de alți oameni. Bineînțeles, asta (n.r. suma) vine și cu o responsabilitate. O să fac tot ce-mi stă în fire să ajut echipa cu goluri. Sunt multe chestii care trebuie să fie înțelese înainte să iei o decizie ca asta. Un motiv ar fi că ăsta este un proiect pe care-l văd bine”, au fost cuvintele lui Isak, potrivit Mirror.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!