Newcastle, cu 75 de milioane în joc! Cel mai scump transfer din istoria clubului s-ar putea să nu fie înregistrat la timp

Alexander Isak Newcastle Anglia
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 31 August 2022, 13:30
Data actualizarii: Miercuri 31 August 2022, 13:17

Newcastle a finalizat transferul de 75 de milioane de euro a lui Alexander Isak de la Real Sociedad, dar s-ar putea să nu reușească să-și facă debutul împotriva lui Liverpool miercuri.

Cel mai bogat club din lume s-a consolidat deja în această vară, transferând pe fundașul central olandez Sven Botman de la Lille pentru 37 de milioane de euro și pe portarul Nick Pope de la retrogradata Burnley pentru 11,5 milioane de euro, precum și definitivarea lui Matt Targett de la Aston Villa.

Dar suma de transfer care a fost plătită pentru Isak le-a depășit pe acestea și pe toate cele precedente, depășind astfel transferul record a lui Joelinton de la Hoffenheim din iulie 2019.

Managerul Eddie Howe este convins ca Isak este piesa din puzzle care lipsea pentru Newcastle. Tânărul suedez a marcat 44 de goluri în cele trei sezoane pentru Sociedad, după ce a părăsit Borussia Dortmund.

La limită cu înregistrarea

„Atacanții sunt întotdeauna judecați în funcție de golurile lor și de creativitatea lor, așa că sperăm că el va face diferența”, a spus Howe după remiza lui Newcastle cu Wolves duminică.

„El este, de asemenea, un om de legătură al jocului, nu doar un marcator și va contribui la toate aspectele jocului nostru, așa că sunt entuziasmat.”

Isak este un obișnuit al Suediei, cu nouă goluri în 37 de meciuri pentru țara sa, așa că nu ar trebui să aibă nicio problemă în obținerea unui permis de muncă, necesar pentru înregistrarea jucătorilor în Premier League.

Potrivit Reuters, Newcastle ar primi permisul de muncă înainte cu 75 de minute de începerea partidei cu Liverpool de miercuri, iar acest termen poate fi depășit dacă procedurile nu funcționează cum au calculat oficialii clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!