Newcastle Atletico Madrid yannick carrasco Anglia

Mutarea spectaculoasă pusă la cale de Newcastle, cel mai bogat club din lume

Newcastle, clubul patronat de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, pune la cale un transfer spectaculos în următoarea perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 10:45
Data actualizarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 10:47

După ce au cheltuit nu mai puțin de 136 de milioane de euro pentru transferuri în vară (75 doar pentru transferul lui Alexander Isak de la Real Sociedad), cei de la Newcastle nu vor să se oprească și au pus ochii și pe un jucător de la Atletico Madrid.

Newcastle pune la cale o nouă lovitură de proporții

Yannick Ferreira Carrasco (29 de ani), internaționalul belgian de la Atletico Madrid, este în atenția grupării de pe St. James Park, notează jurnalistul Ekrem Konur. Belgianul ar urma să-l înlocuiască la Newcastle pe Ryan Fraser.

Atletico nu vrea să renunțe prea ușor la fotbalistul care a strâns 238 de meciuri în tricoul formației de pe Wanda Metropolitano și solicită 50 de milioane de euro în schimbul său.

Carrasco este evaluat de site-urile de specialitate la 30 de milioane de euro. Atletico l-a transferat definitiv în 2020, pentru a doua oară, din China, pentru 27 de milioane de euro.

Newcastle a avut un start bun de sezon în Premier League. După 14 etape este pe locul trei, cu 27 de puncte, la șapte puncte distanță de liderul ARsenal și la cinci de Manchester City, care ocupă locul doi.

În următoarea etapă, Newcastle va primi vizita unui alt adversar de calibru: Chelsea. Partida este programată sâmbătă, 12 noiembrie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies