Moyes acuza Federatia Engleza! "Nu pot sa cred ca s-a intampat asta!" Care este decizia pe care managerul lui United o pune la indolaia:

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 19:26

	Moyes acuza Federatia Engleza! "Nu pot sa cred ca s-a intampat asta!" Care este decizia pe care managerul lui United o pune la indolaia:

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

David Moyes acuza Federatia Engleza ca nu a fost corecta la tragerea la sorti pentru sezonul 2013/2014. Scotianul s-a plans de programul foarte greu pe care United il are in primele cinci etape. "Diavolii" urmeaza sa intalneasca Chelsea, Manchester City si Liverpool dintre echipele puternice.

"Nu pot sa cred ca asa au fost extrase echipele! Sper ca nu avem un program atat de greu, doar pentru ca Manchester a castigat atat de usor sezonul trecut", a declarat scotianul.

Celelalte echipe care se bat la titlu, au un program mai usor in primele 5 etape: City joaca cu doua nou-promovate, Chelsea joaca cu doua echipe din a doua parte a clasamentului si cu Hull, Everton si United. Arsenal are patru adversari din a doua jumatate a clasamentului, dar si derbyul cu Tottenham. Liverpool joaca cu United si Swansea, iar in rest echipe care au terminat mai jos de locul 10.

Un purtator de cuvant de la federatie l-a asigurat ca procesul a fost aleatoriu.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies