Anglia

"Mourinho trebuie sa ajunga la inchisoare pentru ce-i face lui Schweinsteiger". Un oficial al Sindicatului Fotbalistilor face afirmatii soc: "La noi, risca sa fie inchis 3 ani"

Citeste si - "CRUCIADELE lui Mourinho" Schweinsteiger, ultimul de pe lista lunga a lui Mourinho din care face parte si Mutu

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2016, 11:43
Data actualizarii: Vineri 05 August 2016, 11:55

Jose Mourinho are un nou razboi cu un jucator. Dupa ce i-a "curatat" de-a lungul vremii pe Mutu, Kaka ori Casillas, dar si pe medicul EVa Carneiro, portughezul procedeaza acum la fel si cu Bastian Schweinsteiger.

Mourinho l-a exclus pe Schweinsteiger de la United si pare sa incerce sa-l forteze pe acesta sa plece de pe Old Trafford.

Tratamentul pe care Mourinho i-l acorda lui Schweinsteiger intra insa la "hartuire", spune insa un oficial al Sindicatului Fotbalistilor - FIFPro, care crede ca "acesta ar trebui trimis la inchisoare".

Slovenul Deja Stefanovic a vorbit pentru BBC, acesta spunand ca Schweinsteiger este indreptatit sa-l dea in judecata pe Mourinho.

"Este clar un caz de hartuire si intimidare. In Slovenia, Mourinho ar fi riscat maximum de pedeapsa - 3 ani de inchisoare", a spus Stefanovic.

"Este un tratament menit sa-l descurajeze pe Bastian. Din nefericire, multi fani accepta asta. Bastian ar trebui sa faca o plangere.

Mourinho este un exemplu prost. Codul penal este clar, iar hartuirea si teroarea se pedepsesc", a mai spus acesta.

CITESTE SI

Modifică setările cookies