Mourinho tinteste sus: "Nu as putea refuza pe Manchester United"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Martie 2009, 14:17
Mourinho tinteste sus: "Nu as putea refuza pe Manchester United"

Mourinho nu a renuntat la gandul care il arde cel mai tare. Sa castige din nou Champions League. Daca la Inter nu a reusit, „The Special one” tinteste sus: spune ca nu ar putea refuza Manchester United, insa nu crede ca Alex Ferguson se va retrage dupa sezonul 2009/2010.

"Ce antrenor ar spune «nu»? Nimeni nu ar putea spune asa ceva. Manchester United apartine unui grup mic de cluburi din lume pe care nimeni nu l-ar putea refuza. Dar, in primul rand, nu cred ca va pleca in 2010. Cred ca an dupa an este la fel, este exact aceeasi persoana; sanatos, fericit... Deci, nu vad niciun motiv pentru care sa renunte. Si vreau sa continue, sper sa mearga mai departe pentru ca este bun", a spus Mourinho.
In presa din Anglia au aparut zvonuri ca Alex Ferguson ar dori sa se retraga din functia de manager al clubului Manchester United la sfarsitul sezonului 2009/2010, mai ales daca va reusi sa castige inca doua titluri de campion al Angliei, depasind astfel recordul de 18 reusite al gruparii FC Liverpool. Alex Ferguson antreneza formatia Manchester United din 1986.
Mourinho crede ca are multe puncte in comun cu Alex Ferguson. "Cred ca avem unele puncte in comun; o ambitie mare, dorinta, o mare placere pentru fotbal. Faptul ca are 70 de ani si inca spune ca ii face placere munca lui este exact sentimentul pe care il am eu la 45. Ma uit spre anii mei, spre 60 si cu siguranta voi avea aceeasi mentalitate pe care o am si acum. O relatie apropiata cu jucatorii si cu suporterii echipei, deci, da, cred ca avem cateva lucruri in comun, si la fel, dupa meciuri, avem in comun faptul ca stim cum sa pierdem si stim cum sa castigam. De asta dupa cele 14 meciuri pe care le-am disputat intre noi, Porto cu Manchester, Chelsea cu Manchester si Inter cu Manchester, eu am castigat, el a castigat, am terminat la egalitate si dupa meci respectul a fost acolo ca si un sentiment de bine", a mai spus Mourinho.
Jose Mourinho, 46 de ani, este antrenorul formatiei italiene Internazionale Milano de la inceputul sezonul 2008/2009. Portughezul a mai antrenat formatiile Benfica Lisabona, Leiria, FC Porto si Chelsea Londra. In palmaresul lui Mourinho se regasesc doua titluri de campion al Portugaliei, o cupa a Portugaliei, Cupa UEFA si Liga Campionilor, cu FC Porto, precum si doua locuri intai in Premier League si o cupa a Angliei cu Chelsea Londra.

 

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT