Momentul in care si-a semnat 'condamnarea'! Un fan englez a primit interzis 5 ANI pe stadioane! Clubul cu care tine i-a dat interzis pe VIATA!

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2013, 20:00

	Momentul in care si-a semnat 'condamnarea'! Un fan englez a primit interzis 5 ANI pe stadioane! Clubul cu care tine i-a dat interzis pe VIATA!

Un suporter englez va sta departe de tribunele de fotbal pentru cinci ani. Gestul sau a fost aspru pedepsit in Anglia.

Un fan al lui Millwall a primit interdictie timp de cinci ani pe stadioane dupa ce l-a injurat pe senegalezul El-Hadji Diouf, de la Leeds.

Fanul a facut gestul in timpul unui meci, a fost auzit si ridicat din tribune. Asa ca a primit suspendarea, plus o amenda de 5000 de lire sterline - 6000 de euro.

Mai mult, clubul Millwall, al carui fan este, i-a dat interdictie pe viata la meciurile pe care echipa le va juca acasa.

Pe suporter il cheama Gerrard Scanlon, are 53 de ani si este sofer. Imaginile care il incrimineaza apartin Sky Sports si au fost proba care a dus si la arestarea sa, imediat dupa meci.

Fanul si-a recunoscut fapta, scriu cei de la AFP, insa politia a decis sa-l dea exemplu pentru cei care comit acte de indisciplina pe stadioanele de fotbal.

Cluburile Millwall si Leeds activeaza in Liga a doua din Anglia, iar meciul cu pricina s-a jucat in noiembrie 2012 si-a s-a incheiat cu victoria lui Millwall cu 1-0.

AICI VIDEO

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies