Mega scandal in Anglia! Cel mai vechi trofeu din lume, umbrit de petrecerea de titlu a lui United! City si Stoke protesteaza!

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Mai 2011, 13:00

	Mega scandal in Anglia! Cel mai vechi trofeu din lume, umbrit de petrecerea de titlu a lui United! City si Stoke protesteaza!

Finala FA Cup dintre Manchester City si Stoke se va disputa pentru prima data in acelasi timp cu meciul lui Manchester United in care echipa lui Ferguson poate deveni campioana Angliei.

Finala Champions League de pe Wembley pune in plan secund cel mai vechi trofeu din fotbal, finala FA Cup, competitie sacra pentru englezi. UEFA a cerut ca niciun alt meci sa nu se dispute pe stadionul din Londra inainte de finala dintre United si Barcelona iar federatia engleza a fixat finala Cupei la doar cateva minute de la terminarea meciului dintre Manchester United si Blackburn, in care echipa lui Ferguson are nevoie de un egal ca sa iasa campioana.

Televiziunea Sky a anuntat deja ca nu va da legatura pe Wembley decat dupa terminarea sarbatorilor, reprezentantii acesteia fiind siguri ca United va deveni campioana.

Englezii sunt scandalizati si considera ca decizia FA este o insulta grava! Acestia au aflat ca si anul viitor se va intampla la fel din cauza EURO 2012.

"Traditia dispare, Cupa nu mai este respectata!" au comentat reprezentantii cluburilor Stoke si City in Daily Mail.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies