Harry Maguire Manchester United Old Trafford Anglia

Manchester United, disperată să scape de Harry Maguire! Îi oferă bani numai să plece 

Căpitanul lui Manchester United nu mai este dorit de Erik ten Hag și conducerea de pe Old Trafford. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Iunie 2023, 15:16
Data actualizarii: Joi 01 Iunie 2023, 15:16

Manchester United a terminat pe locul 3 în Premier League, cu 75 de puncte acumulate în 38 de meciuri. Iar din sezonul 2023-2024 va evolua automat în grupele UEFA Champions League. 

Harry Maguire, pus pe lista neagră de Manchester United 

Văzând supremația lui Manchester City, care a cucerit trei titluri consecutiv, Erik ten Hag este hotărât să  construiască o echipă. Însă, în primă fază, dorește să scape de Harry Maguire (30 ani) și este dispusă să-i ofere bani pentru a pleca de pe Old Trafford. Mai precis, potrivit Daily Mail, Manchester United i-a oferit 11,6 milioane de euro pentru a renunța la ultimii doi ani de contract și să plece de la „diavolii roșii” încă de la 1 iulie. 

„Nimeni nu e mulțumit cu situația actuală. Desigur, nici Harry Maguire. Noi n-o să-l forțăm, depinde numai de el să ia o decizie”, ar fi declarat Erik ten Hag, conform aceleiași surse. 

  • În vara lui 2019, Manchester United i-a plătit lui Leicester City 87 de milioane de euro. În prezent, cota sa, potrivit Transfermarkt, este de 25 de milioane de euro.
  • În ciuda gafelor de la Manchester United, fundașul central este un om de bază în apărarea lui Gareth Southgate la naționala Angliei.
  • La prima reprezentativă a Angliei a adunat 55 de selecții, participând la Campionatele Mondiale din 2018 și 2022 și EURO 2020, în care a marcat 7 goluri. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!