Manchester City vrea să dea lovitura cu un transfer de 70.000.000€

Manchester City Pedro Neto Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 21:18
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 21:17

”Cetățenii” completează podiumul în Premier League cu 70 de puncte.

După 31 de etape desfășurate în eșalonul de elită al Angliei, formația dirijată de Pep Guardiola a înregistrat 21 de victorii, șapte rezultate de egalitate și trei înfrângeri. Manchester City se situează, așadar, la o lungime de Liverpool (locul doi) și de liderul Arsenal.

Manchester City vrea să dea lovitura cu un transfer de 70.000.000€

Conform Fichajes, Manchester City a pus ochii pe fotbalistul portughez Pedro Neto, care este cotat la 55 de milioane de euro de site-urile de specialitate și care se află din august 2019 la Wolves.

Sursa citată a menționat că formația din Premier League este dispusă să-l cedeze pe Pedro Neto doar dacă ”cetățenii” vor plăti aproximativ 70 de milioane de euro pentru serviciile jucătorului.

În sezonul în curs, Pedro Neto a bifat 19 apariții pentru Wolves în Premier League și și-a trecut numele pe tabela de marcaj de două ori. Pe deasupra, fotbalistul a oferit și două assist-uri.

Wolves l-a adus pe Pedro Neto în august 2019 de la Lazio, pentru 17.9 milioane de euro, moment în care lusitanul era estimat de site-urile de specialitate la 2.5 milioane de euro.

De când se află la trupa din Premier League, Pedro Neto a participat în 134 de meciuri, a reușit să marcheze 14 goluri și să paseze decisiv în 24 de situații diferite, în peste 7500 de minute petrecute la club.

Cum arată clasamentul Premier League

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!