"Man United trebuie sa uite de Sir Alex Ferguson" Zlatan Ibrahimovic stie care-i secretul renasterii fostei echipe: "Eu asta as face"

Zlatan Ibrahimovic ibrahimovic man united Manchester United Sir Alex Ferguson Anglia "Man United trebuie uite de Sir Alex Ferguson" Zlatan Ibrahimovic stie care-i secretul renasterii fostei echipe: "Eu asta as face"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Martie 2019, 18:35
Data actualizarii: Marti 19 Martie 2019, 18:45

Zlatan Ibrahimovic a comentat din nou situatia in care se afla Manchester United, fosta sa echipa. 

Suedezul este de parere ca United trebuie sa se desprinda o data pentru totdeauna de imaginea lui Sir Alex Ferguson. Ibrahimovic considera ca "diavolii rosii" sunt tinuti pe loc de prezenta continua a fostului lor antrenor. 

Manchester United se chinuie sa ajunga la performantele atinse alaturi de Sir Alex Ferguson de la retragerea acestuia in 2013. 

Trei antrenori au venit si au plecat de pe banca celor de la United de atunci, insa niciunul dintre ei nu a reusit sa castige titlul in Premier League, iar clubul s-a regasit in afara top 4 de trei ori. 

"Tot ceea ce se intampla este comparat cu era Ferguson. Toti spun ca daca Ferguson era aici, nu se intampla asta, ca Ferguson nu ar fi facut asa, ca ar fi facut invers. Totul a fost Ferguson. 

Daca ar fi fost acolo, as fi spus ca nu mai exista Ferguson. As fi venit si mi-as fi dorit sa scriu propria mea istorie, sa scriu propria mea poveste. 

Nu as fi vrut sa aud ce s-a intamplat inainte. As fi vrut ca totul sa fie raportat la prezent. Fiecare vine cu o noua mentalitate. 

Ferguson are locul lui in istoria acestui club, dar acum clubul merge inainte. Trebuie sa isi regaseasca identitatea si este dificil", a spus Ibrahimovic, potrivit TalkSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!